On mennytkin jokunen päivä etten ole lainkaan kirjoittanut tänne. Viikon aikana olen ottanut kotipihassa muutamat tottisreenit ja yritetty sitä hyppynoutoa, mutta eikai auta kuin luovuttaa sen suhteen. Jimmy hyppää kyllä sen metrisen pallon perässä, mutta jotenkin se on ihan ylitsepääsemätöntä noutokapula suussa. Ja nyt kun sitä on sitten harjoiteltu, alkaa hyppynouto liikkeenä tökkimään jo matalammallakin esteellä. Muuten tottispuoli alkaa olla kivasti hanskassa lukuunottamatta näitä hyppynoutoja esteiden yli. Tämä tietysti vaikuttaa omaan treenimotivaatioon, mutta kyllä se tästä taas...

Tänään kuitenkin oltiin metsässä. Katri teki Jimmylle jäljen. Jäljen vanhentuessa tehtiin helppo esineruutuharjoitus 10 metriä leveä kaistale ja esine noin. 40 metrin päässä oikeassa takakulmassa. Jimmy etsi ja etsi, kulki ihan muutaman metrin etäisyydellä esineestä ja minä aloin jo huokailemaan, että huudanko koiran pois. Onneksi Katri käski minun olla vain hiljaa ja sieltä se Jimmy sitten löysikin esineen. Nosti sen ja minä huusin kerran hyvä. Jimmy toi esineen suoraan minulle ja oltiin kumpikin mielissään.

Jäljelle lähtö ei ollut onnistunut. Työskentelyä janalla voisi kuvata riittämättömäksi. Jälki kulki noin 25 metrin päässä ja Jimmy vaati useita kehoituksia etsi jälki, että se pystyi etenemään janalla. Vidoin kun päästiin janalla eteenpäin se poimi jäljen siitä oikein kivasti. Tällä kertaa Jimmy löysi kaikki kepit ja työskenteli oikein kivasti. Lämmintä oli taas 25 mittarissa, mutta muutamat viime aikoijen sateet tekivät olosuhteista helpommat kuin aikoihin. Siitä johtuen jälkiharjoitus oli täydellisen onnistunut janaa lukuunottamatta. Jälki kulki vielä monenlaisen eri maasto-olosuhteen läpi, joten kiitos Katrille hyvästä jäljestä.