Lähdettiin muiden pirparrien kanssa häiröreeneihin(jokainen reenailee mitä tarvitsee, häiriönä toisten reenit), paikalla meidän lisäksi partiksen Hilma ja Pyry. Kävin ensin rakentamassa ruudun ja Katri otti taskuunsa tunnarikapuloita hajujen saamiseksi.

Jimmyn kanssa mentiin hiukan seuruuta keskittymisen keräämiseksi (toisia koira piti aina välillä katsoa). Tästä siirryin melko pian ruudun lähetykseen ja Jimmy ei ensi lähetyksellä irronnut ruutuun vaan johonkin siihen puoliväliin tuijottamaan Pyryä. Uusi yritys ja nyt löytyi jo ruutukin. Palkisin vaan sinne menon. Seuraavaksi ruudun sijainti oli jo tiedossa ja sinne lähetettynä Jimmy menikin jo reippaasti, huusin maahan ja palkitsin ruutuun. Tästä siirryttiin tunnaritehtävään. Katri vei taskustaan kapulat ja sen oikean sitten erikseen koskematta siihen. Lähetin Jimmyn etsimään, taas tehtävä vähän unohtui Pyryn tuijotteluun ja toisella yrityksellä Jimmy jo menikin haistelemaan kapuloita. Se haisteli moneen kertaan niitä ja toi sen oikean. Luovutuksessa kapula vähän pyöri suussa, mutta sain sen poimittua sieltä suusta eikä pudonnut maahan, niinkuin usein on käynyt. Hyvä Jimmy!

Jimmy hetkeksi autoon ja Elvis pääsi harjoittelemaan kontakia ja vierelläni kulkemista. Se olisi niin mielellään mennyt toisten koirien luo, mutta tiheällä palkitsemisella se malttoi aina hetken kulkea kanssani. Lisäksi tehtiin kymmenisen maahan-menoa ja froliccia kului runsaasti.

Lopuksi Jimmy kävi harjoittelemassa hiukan kaukokäskyjä, kaikki toimii tällä hetkellä 5 metrin etäisyydellä.