Tänään jälkimetsään Katrin ja Anun kanssa. Hyvä syy mennä vähän reenaamaan kun ensi viikonloppuna on partisten leiri, sisälten juurikin jälkihommia.

Esineruudusta aloitettiin. Katri ja Anun mies olivat tehneet ruudun ja Hilma kävi siellä ennen Jimmyä. Ruutu oli noin 15 x 30. Jimmyn esineet olivat takanurkissa, toinen tennissukan pala ja toinen pala kumihanskasta. Jimmy etsi ja etsi, teki töitä lähes koko ajan, paitsi Hilman pissapaikka piti merkata kahteen kertaan ja esineitä se ei jostain syystä noteerannut esineiksi. Minun siis täytyi mennä ruudun keskelle ja kehoittaa Jimmyä useaan kertaan etsimään ja sitten kun se ihan käveli esineiden päältä sain sen ne nostamaan. Ei siis hyvältä näyttänyt. Lopuksi oli pakko ottaa semmonen helppo, Katri heitti ruutuun yhden oman helpon esineen ja Jimmy haki sen.

Sitten jäljelle. Anu oli tehnyt meille hyvän jäljen ja ajettiin se noin tunnin vanhana. Janalla Jimmy eteni hyvin kohti jälkeä, mutta valitsi täydellisesti takajäljen. Liinan mitan loppuessa kehoitin Jimmyä vaihtamaan suuntaa ja nyt päästiin jäljen alkuun. Jäljellä Jimmy löysi 4/7 kepistä. Kaksi kertaa Jimmy oli jäljellä hukassa, tosin samaan aikaan mies koiransa kanssa käveli jälkemme päällä/ vieressä. Jimmy varmaan ainakin kerran lähti seuraamaan sitä miehen jälkeä. Loppuun kuitenkin päästiin ja Jimmy löysi viimesen kepin.

Jälkimetsän jälkeen lähdin vielä iltasella koirien ja lasten kanssa lenkille. Otin noutokapulan mukaan ja jokin vetovoima veti kyötikkälän kentälle. Harjoiteltiin a-estenoutoa kentän matalammalla esteellä. Päästiin niin pitkälle, että Jimmy nouti kapulan esteen yli kokeen omaisesti, eli siitä sivulta lähetin Jimmyn esteen yli esineen perään ja Jimmy haki ja innoissaan. En uskaltanut kuitenkaan siirtää liikettä vielä siihen jyrkemmälle esteelle, ettei vaan nyt tulisi takapakkia. Lopuksi pätkä seuraamista ja Jimmy oli tosi mahtavassa vireessa ja tosi energinen.